Kom gezellig tafelen in ons
sfeervolle Grand Café – Restaurant

Voor groepen bieden wij speciale, op maat
gemaakte arrangementen of groepsmenu’s aan.

Onze menukaart wisselt per seizoen. nieuwsgierig?
bekijk hieronder onze lunch- en dinerkaart.

Lekker eten bij

Hotel – Grand Café – De Watersport Heeg

Ons terras en restaurant is weer geopend maar blijven we doorgaan met ons afhaal- en bezorgmenu 🚚 zie de afbeelding hiernaast.

We vragen jullie onze (opgelegde) regels te respecteren, wij doen ons uiterste best het zo veilig, aangenaam en gezellig mogelijk te maken voor onze gasten! Omdat wij te maken hebben met een maximum aantal bezoekers per keer, hebben wij gekozen voor deze shifts, om toch zoveel mogelijk mensen over de dag verspreid te mogen verwelkomen.

Reserveren

Wilt u gezellig bij ons op het terras komen eten? Dan is het niet nodig om te reserveren. U bent van harte welkom. Mocht er geen tafel direct voor u vrij zijn dan kunt u in één van onze loungebanken onder het genot van een drankje wachten tot er een tafel voor u vrij is. Voor een tafeltje in het restaurant kunt u wel reserveren. U kunt uw reservering tot 14:00 uur telefonisch doorgeven.

Gezellige

Arrangementen

Lekker in de middag borrelen met vrienden of familie? Geniet van de gastvrijheid van De Watersport Heeg en laat u verrassen door de toepasselijke hapjes die worden geserveerd. U bent zowel in de middag als in de avond welkom om te genieten in hartje Heeg.

vanaf

€22,50