Wij beschikken over 14 comfortabele hotelkamers
midden in het centrum van Heeg.

Wilt u even ontzien van de alledaagse drukte?
boek dan uw overnachting inclusief
uitgebreid ontbijtbuffet.

Comfortable overnachten bij

Hotel – Restaurant
De Watersport Heeg

Ons hotel beschikt over 14 comfortabele kamers. Alle hotelkamers zijn voorzien van Swiss Sense boxspringbedden, flatscreen tv, WiFi en een eenvoudige maar nette badkamer met toilet en wastafel. Alle badkamers zijn voorzien van een haardroger.

De kamers beschikken over een terras of balkon en een zitje, daarnaast is een overnachting bij ons altijd inclusief een uitgebreid ontbijt.

Onze hotel televisies van LG beschikken over de functie dat je gemakkelijk je eigen streamingdiensten kan bekijken, zoals bijvoorbeeld; Videoland en Netflix. Verder kijken waar je thuis bent gebleven.

Ontspannen en genieten in een gastvrije sfeer

U kunt bij ons ook overheerlijk dineren

Begane grond

Comfortkamers

Op de begane grond aan de waterzijde bevinden zich 4 ruime comfortkamers met een ruim bureau, comfortabele fauteuils en een eigen terrasje met zicht op het water.

Aan de andere zijde bevinden zich nog 3 ruime drie-persoonskamers, ook met een ruim bureau en comfortabele fauteuils en een eigen terrasje.

Eerste etage

Standaardkamers

Op de eerste verdieping bevinden zich nog 7 knusse standaardkamers, 4 daarvan zijn gelegen aan de waterkant. Alle kamers hebben een eigen balkon, flatscreen tv, WiFi en een gezellig zitje.

Als u van plan bent om samen met uw hond bij ons te verblijven, vragen wij u vriendelijk om een mand of bench mee te nemen. Wij willen u ook graag informeren dat er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht worden. Als u nog vragen heeft over ons huisdierenbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.