Wij beschikken over 7 comfort hotelkamers
midden in het centrum van Heeg.

Wilt u even ontzien van de alledaagse drukte? Boek dan
uw overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.

Overnachten in een

Comfortkamer

Tweepersoons comfortkamer
Op de begane grond aan de waterzijde bevinden zich 4 ruime comfortkamers met een ruim bureau, comfortabele fauteuils en een eigen terrasje met zicht op het water.

Driepersoons comfortkamer
Aan de andere zijde bevinden zich nog 3 ruime drie-persoonskamers, ook met een ruim bureau en comfortabele fauteuils en een eigen terrasje.

Onze hotel televisies van LG beschikken over de functie dat je gemakkelijk je eigen streamingdiensten kan bekijken, zoals bijvoorbeeld; Videoland en Netflix. Verder kijken waar je thuis bent gebleven.

Een overnachting bij ons is altijd inclusief een uitgebreid ontbijt. Tevens bieden wij voor onze zakelijke gasten de mogelijkheid aan om ontbijtpakketten (voor de extra vroege vertrekkers) of lunchpakketten te verzorgen.

Als u van plan bent om samen met uw hond bij ons te verblijven, vragen wij u vriendelijk om een mand of bench mee te nemen. Wij willen u ook graag informeren dat er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht worden. Als u nog vragen heeft over ons huisdierenbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog 7 knusse standaardkamers, 4 daarvan zijn gelegen aan de waterkant. Bekijk hier onze standaardkamers.

Ontspannen en genieten in een gastvrije sfeer

U kunt bij ons ook overheerlijk dineren