Werken bij De Watersport

Kom je werken bij?

Hotel – Restaurant
De Watersport Heeg

Heb je vroeg vakantie? Of lijkt het je leuk om ons al in de avonduren of tijdens de weekenden en de vakanties te komen helpen? Heel graag!

Wij zoeken enthousiaste, vrolijke en gedreven collega’s voor de keuken, bar of de bediening!

Wil jij onze gasten een leuke avond bezorgen, en lijkt het je leuk om te helpen bij evenementen die wij verzorgen?

Wij zijn altijd opzoek naar talent en hebben vacatures in de volgende functies:

  • Spoelkeuken
  • Keuken
  • Bediening

Laat dan snel van je horen! stuur ons een e-mail naar informatie@dewatersportheeg.nl of klik op onderstaande knop en je wordt uitgenodigd voor een gesprek!

Wij hebben diverse vacatures open staan! Kom jij ons team versterken?!

Medewerkers aan het woord

De bediening

Hallo! Mijn naam is Nina Bos, ik ben 29 jaar oud en woonachtig in Heerenveen. Ik werk fulltime als leidinggevende bediening bij De Watersport Heeg.

Wat het werken extra leuk maakt in vergelijking met een normaal restaurant is de combinatie met het hotel. Hierdoor is geen dag hetzelfde.

Mijn werkzaamheden, verantwoordelijkheden zijn heel divers en erg afhankelijk van het seizoen. Samen met het team is er een erg fijne werksfeer en worden er ook buiten het werk om leuke dingen ondernomen.

Nina Bos

Julia Homminga

Medewerkers aan het woord

Huishouding

Ik ben Julia Homminga en ik ben woonachtig in joure. Ik werk al een aantal jaren bij De Watersport Heeg als hoofd van de housekeeping.

Daarnaast verzorg ik het ontbijt, verzorg ik de decoratie en help ik mee in het restaurant. Ik zorg ervoor dat alles een schone en verzorgde uitstraling heeft zodat de gasten heerlijk en onbezorgd kunnen genieten van hun verblijf in ons hotel – restaurant.

Geen dag is hier hetzelfde, met het gezellig team doen we onze uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken!

Medewerkers aan het woord

Keuken

Mijn naam is Stephan Bokma, kom uit Giekerk en werk sinds 2016 bij de Watersport in Heeg als zelfstandig werkend-kok. Samen met de chef en het keukenteam zorgen wij ervoor dat iedere bestelling de keuken uit komt.

Wat het werk bij de watersport zo leuk maakt is het jonge en ambitieuze team wat er staat. Samen met de vaste kern en een gezellige groep jonge mensen is ieder zomerseizoen weer een uitdaging. Ben je onervaren? Geen probleem, bij ons wordt er tijd voor je gemaakt om je de kneepjes van het vak te leren.

Zowel in de keuken als in de bediening. Ik zou het team een familie willen noemen, waar je iedere dag weer met zijn allen de kar trekt.

Stephan Bokma

Wij hebben diverse vacatures open staan! Kom jij ons team versterken?!

Iris Wijbenga

Studenten aan het woord

De keuken

Hoi! Mijn naam is Iris Wijbenga, ik ben 16 jaar oud en woon in Heeg. Sinds mijn 14e werk ik bij De Watersport. Ik ben begonnen in de afwas en niet veel later kwam ik terecht in de keuken en mag ik nu helpen met voorbereidingen en het (op)maken van gerechten.

Ik vind het dan ook leuk om creatief bezig te zijn in de keuken. Ook mag ik soms helpen in de bediening en daarom vind ik de afwisseling van het werk erg leuk. Ik vond het erg leuk om veel nieuwe mensen te leren kennen die bij De Watersport werken. Het is dan ook altijd gezellig om met hen te werken.

Ook zit ik zit in het examenjaar en hoop ik dit jaar te slagen voor mijn Havodiploma. Doordeweeks ga ik altijd naar school, maar in de weekenden en vakanties werk ik bij De Watersport.

Studenten aan het woord

De bediening

Ik ben Lars Hoekstra, ben 19 jaar oud en ik woon in Oudega SWF. Ik doe de CIOS opleiding en zit in mijn 3e en laatste jaar. Naast school en werk ben ik heel veel met mijn hobby’s bezig en 1 daarvan is voetballen.

Ik ben elke middag/avond (behalve op zondag) te vinden op het voetbalveld van Sneek en van Heeg en geef daar voetbaltrainingen. Naast school en voetbal ben ik natuurlijk veel aan het werk bij de Watersport in Heeg. Dit jaar wordt mijn 3e jaar bij de watersport als medewerker bar/bediening en heb het er nog steeds ongelofelijk naar mijn zin.

Wat werken bij de watersport zo leuk maakt is dat de werkzaamheden heel afwisselend zijn. Ik vind het zelf persoonlijk heel leuk om achter de bar te staan maar ook ben ik vaak op het terras te vinden als runner. Die afwisseling is erg leuk. Mijn studie valt er ook perfect mee te combineren!

Lars Hoekstra

Sven Nijboer

Studenten aan het woord

De bediening

Hallo! Mijn naam is Sven Nijboer, ik ben 21 jaar oud en woon in Heeg. Ik werk nu 3,5 jaar bij de Watersport Heeg. Ik ben begonnen als stagiair in de bediening en nu werk ik afwisselend in de bediening en de keuken.

Ik studeer de opleiding International Hospitality Management aan NHL Stenden in Leeuwarden. Buiten werk en studie ben ik veel op het voetbalveld te vinden. Het werken, sporten en studeren is door de flexibele werkroosters goed te combineren.

In de zomermaanden ben ik volop aan het werk bij de Watersport. Wat het werken bij de Watersport leuk maakt? Het contact en de gezelligheid met gasten en collega’s!

Studenten aan het woord

De bediening

Mijn naam is Isa van der Horst, 18 jaar en sinds 3 jaar woonachtig in Sneek, maar geboren en getogen in Heeg.

Ik werk sinds 2 jaar met veel plezier bij de Watersport in de bediening. Omdat het werk meestal in het weekend of ‘s avonds is kan ik het super goed combineren met mijn opleiding tot onderwijs assistent.

Ik vind het superleuk werken bij de Watersport samen met mijn collega’s uit de bediening en de keuken. Het is wel hard werken maar doordat we het als team zo leuk hebben maakt dat echt niet uit!

Isa van der Horst

Kyle Jaarsma

Studenten aan het woord

De spoelkeuken

Ik ben Kyle Jaarsma en ben 14 jaar. Ik woon in Heeg en doe vmbo GT. In de vakanties en weekenden werk ik bij de Watersport.

Mijn functie bij de Watersport is afwasser en ik help met klusjes in en rond de keuken. Ik vind het leuk om bij de Watersport te werken, omdat er leuke collega’s zijn en er een leuke sfeer is.